Rüyada eşini tabutta görmek

Rüyada eşini tabutta görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada eşini tabutta gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Rüyada eşini tabutta görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin tabutunu görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına tabir olunur.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kendini ölmüş olarak tabutta görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Rüyada hristiyan tabutu görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük bebek tabutu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments