Rüyada sevgiliden alyans almak

Rüyada sevgiliden alyans almak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden alyans almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden alyans almak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, fakirlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin alyans taktığını görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyans yapmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada alyansı atmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hanife

Çok acayip bir rüyaydı benim için bir yerden geliyorum tam hatırlamıyorum eski çalıştığım yerde patronun kardeşi diyor ki gel sana bir kargo geldi ona bak hatta seni eve bırakayım diyor gidiyorum hani kart gelir ya kredi kartı onun gibi zarfın içinden alyans altın çıkıyor ben çok seviniyorum çünkü şuanda da hayatımda bir sevgilim var rüyamda da aynı kişiden geliyor ne anlama geliyor gerçekten merak ettim