Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sevmediği birini hamile görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini hamile görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin birinin evine girmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada kıyafet seçememek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği bir insanı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia kuru

Oğlumun ayrıldığı eşini hamile olduğunu gördüm ayrıldıktan sonra görüşmüşler hamile kalmış yeniden barışmak istiyorlar ama ben istemiyorum benim olduğum eve geliyor kalabalık yemek hazırlıyoruz o sırada öğreniyorum hamile diye kusmuş daha önce ben oğluma kızıyorum ama bir şey söyleyemiyorum Hayır olsun