Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine inanılır.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven koşarak inmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments