Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını gördüyseniz:

  • İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada polisi telefonla aramak onlara hayrının dokunacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla aradığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada telefonla birini aramak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments