Rüyada telefonla birini aramak

Rüyada telefonla birini aramak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla birini aramak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada telefonda birinin aradığını görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada telefonla polisi aramak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yollarının açılacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu aramak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini telefonla aramak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin telefonla aradığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işarettir.

Rüyada telefon aramak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments