Rüyada polisi telefonla aramak

Rüyada polisi telefonla aramak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada telefonla polisi aramak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada telefonla polis aramak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek en büyük acılarının dineceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada polis aramak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisi aramak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada polisin aradığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada polisi aradığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments