Rüyada ayakta işediğini görmek

Rüyada ayakta işediğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, elindekileri de kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta işediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada ayakta işediğini görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına işarettir.

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada otobüste ayakta gitmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada namaz kılarken ayakta duramamak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan ısırılmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ayakta uzun kıl görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments