Rüyada kadının ayakta işediğini görmek

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının ayakta işediğini gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta işediğini görmek çok zor günler geçireceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının işediğini görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada bir kadının işediğini görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, tatsızlık olacağına delalet eder.

Rüyada ayakta nasır görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta altı parmak görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakta tümör görmek kudretinin yerine geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kıl koparmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments