Rüyada sevdiğinin sana baktığını görmek

Rüyada sevdiğinin sana baktığını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana baktığını gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayattan daha zevk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin sana baktığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ayaklandıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments