Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek

Rüyada sevdiğini sana bakarken görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini sana bakarken gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek kötü işlere girmeyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana baktığını görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments