Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin eski eşini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermeli, size keyif veren işlerle uğraşmalısınız.

Rüyada sevdiğinin eski eşini görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşine görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşle barışmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski eşinin öptüğünü görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulur.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek rütbe edineceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini ölmüş görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada eski eşi evlenmiş görmek helal rızık elde edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments