Rüyada eski eşine görmek

Rüyada eski eşine görmek dualarının karşılığını alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, hayatın pahalılaşmasına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, huzurunun artacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına inanılır.

Rüyada eski eşine gördüyseniz:

  • Karşı koymak veya kılınızı dahi kıpırdatmamak yerine, kibarca istenileni yapma çabanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski eşinle tekrar evlenmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski eşi görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin babasını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin karısını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Rüyada ölen eski eşi görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Rüyada eski eşle öpüşmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments