Rüyada sevdiğinin çağırdığını görmek

Rüyada sevdiğinin çağırdığını görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, maddi açıdan nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin çağırdığını gördüyseniz:

  • Tam olarak duygusal bir zamanınızdasınız.

Rüyada sevdiğinin çağırdığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini çağırmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine inanılır.

Rüyada polis çağırmak hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada eve polis çağırmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada kedi çağırmak geçim derdi yaşamayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada melek çağırmak daha sonra işlerin açılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin çağırdığını görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments