Rüyada sevdiğinin başkasını öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin başkasını öptüğünü görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasını öptüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Rüyada sevdiği birinin evlendiğini görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, ticarete adım atacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinden kaçmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği sevmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
FF.

Rüyamda sevdiğim kız başkasını yanımda yanağından öpüyordu ama kızın onu sevdiğimden haberi yok rüyamda