Rüyada sevdiği birinin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği birinin evlendiğini görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, ekmeğinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle evlenmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin evlenmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla evlendiğini görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin bir başkasıyla evlendiğini görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini duymak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments