Rüyada sevdiğine sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğine sevdiğini söylemek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulur.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin şarkı söylediğini görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini söylediğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini söylemek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada birisine onu sevdiğini söylemek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada birine sevdiğini söylemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments