Rüyada sevdiğinden haber alamamak

Rüyada sevdiğinden haber alamamak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, eşyaların yenileneceğine, arkasından gıybet edeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden haber alamamak gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğinden haber alamamak kederinin dağılacağına, edilen duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm haberi alarak ağlamak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulur.

Rüyada birinden haber alamamak emeklerinin karşılığını göreceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada helallik alamamak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada alak suresinin okunduğunu görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada abdest alamamak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ala suresi okumak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, bekarlar için evlenmeye yorulur.

Rüyada maaş alamamak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments