Rüyada maaş alamamak

Rüyada maaş alamamak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, her daim allah yolunda olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Rüyada maaş alamamak gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada maaş alamamak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fazla maaş almak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalettir.

Rüyada maaşını almak pek çok fırsatı kaçıracağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada maaş zammı görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada maaş görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada maaş artışı görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments