Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, önün açılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, haksızlığa uğrayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada sevdiğin kişiyi bıyıklı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeği bıyıklı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hastanede görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gittiğini görmek geçiminin güçleşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments