Rüyada birinin seni kıskandığını görmek

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına yorulur.

Rüyada birinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek onun her zaman başında olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek hedeflerini tutturamayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek iyi şartlarda yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak zararların yakında telafi edileceğine, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını kıskanmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini kıskanmak allah’ın lütuflarını bulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kıskandığını görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer Kuzucu

Rüyamda ben bı müdür mü ne oluyodum evdekilerin hepsi beni kiskandilar yani kimi ağladı kimi cekemdi