Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada sevdiği kişinin koluna girmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin koluna girmek zor ve kötü günler geçireceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin koluna girmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle denize girmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin koluna girmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini koluna girmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments