Rüyada sevdiğinin koluna girmek

Rüyada sevdiğinin koluna girmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, başka alanlara yöneleceğine, mutluluğu yakalayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin birinin koluna girmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin koluna girmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin koluna girmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin koluna girmek zenginliği bulacağına, yoksulluğa delalettir.

Rüyada erkeğin koluna girmek sevdiğini söyleyeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının koluna girmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına inanılır.

Rüyada koluna girmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments