Rüyada sevdiğin birinin boğulduğunu görmek

Rüyada sevdiğin birinin boğulduğunu görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada sevdiğin birini boğulurken görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini boğulurken görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin boğulduğunu görmek hem de para kaybettireceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boğulduğunu görmek bekarsa evleneceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalettir.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda boğulmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının boğulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments