Rüyada sevdiğinin boğulduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin boğulduğunu görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, saygınlığının artacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Rüyada sevdiğinin boğulduğunu görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini boğulurken görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birini boğulurken görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin boğulduğunu görmek hidayete erip huzuru bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada fare boku görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalettir.

Rüyada hayvan boku toplamak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments