Rüyada sevdiğin birini boğulurken görmek

Rüyada sevdiğin birini boğulurken görmek malında azalmaya, mutluluğunun daim olacağına, zenginleşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kurtuluşu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini boğulurken gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiğinin boğulduğunu görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin boğulduğunu görmek kazanca kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birini boğulurken görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini boğulurken görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin suda boğulduğunu görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments