Rüyada sevdiğin birinden şeker almak

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, bir konuda destek alacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada sevdiğin birinden şeker almak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine şeker vermek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada şekerin döküldüğünü görmek onları rahat ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yerde şeker görmek rahat yüzü göreceğine, keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum yemek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pirinç ve şeker görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada şeker sakız görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments