Rüyada yeşil şeker yediğini görmek

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil şeker yediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya yaşam tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek dileklerinin kabul olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına işaret eder.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Rüyada toz şeker yediğini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada şeker yediğini görmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata şeker yedirmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalettir.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments