Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeği öpmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği öpmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek sermayesinin harcandığına değeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin başını öpmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kendine döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini öpmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments