Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, işlerindeki karın artacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek sorunlarının biteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments