Rüyada küçük kızını hamile görmek

Rüyada küçük kızını hamile görmek yaşam standartlarının artacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalettir.

Rüyada küçük kızını hamile gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada küçük kızını hamile görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek aralarından su sızmayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek başarısız olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğu hamile görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek çektiği yokluğun unutulacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada küçük birini hamile görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments