Rüyada sevdiği kişiyi görememek

Rüyada sevdiği kişiyi görememek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi görememek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin yüzünü görememek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine yorulur.

Rüyada kişinin yüzünü görememek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini görememek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments