Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, darlık içine düşeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak malının artacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek çok zor duruma düşüleceğine, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek maddi açıdan ferahlamaya, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments