Rüyada sevdiği insanın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği insanın evlendiğini görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, doğru yolu bulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın evlendiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada sevdiği insanla evlendiğini görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın evlendiğini görmek sağlık sorunun kalmayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla evlendiğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın başkasıyla evlendiğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla evlenmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın evlendiğini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bir insanla evlenmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Rüyada aynı insanla tekrar evlenmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments