Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak nitelik ve farklılık geleceğine, unvan sahibi olacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sevinç ve sürura, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak işlerinin sarpa saracağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sımsıkı el tutmak hanenizde bolluk olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine sımsıkı sarılmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sımsıkı sarılmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada birine sımsıkı sarıldığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada birine sımsıkı sarılmak esenleyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments