Rüyada sevdiğinin bir başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinin bir başkasıyla evlendiğini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, işte de mutlu olunacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin bir başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızla evlenmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanla evlendiğini görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, bir süre zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin bir başkasıyla evlendiğini görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayata küseceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments