Rüyada sevdiği birini üzgün görmek

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek hayatının afiyette geçeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini üzgün gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı üzgün görmek ticaretinin hızlanacağına, akıllı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini üzgün görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı üzgün görmek çok güzel günler geçirileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments