Rüyada sevdiğini üzgün görmek

Rüyada sevdiğini üzgün görmek zor günlerin biteceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, huzurunu yerine getireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini üzgün gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğinizi ilgilendiren duygusal konular kendini gösterebilir.

Rüyada sevdiğini üzgün görmek maddi olarak güç kazanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek dertleri biteceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı üzgün görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Rüyada akrabaları üzgün görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments