Rüyada seni seven birini görmek

Rüyada seni seven birini görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada seni seven birini gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Rüyada seni seven çocuğu görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada seni seveni görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret eder.

Rüyada seni seven erkeği görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, büyük borçlara girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments