Rüyada seni seveni görmek

Rüyada seni seveni görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seveni gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına inanılır.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada seni seven birini görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada seni seven çocuğu görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kazancın çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada seni seven bir erkek görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada seni seven kişiyi görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni sevmediğini görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments