Rüyada selden zarar görmemek

Rüyada selden zarar görmemek yıpranacağına, strese gireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, neşe içinde olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Rüyada selden zarar görmemek gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada selden zarar görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada selden zarar görmemek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada gözün zarar görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zararsız fare görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Rüyada birine zarar vermek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada arabaya zarar vermek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Rüyada zararsız timsah görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinlerden zarar görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments