Rüyada altın tabak görmek

Rüyada altın tabak görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada altın tabak gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada tabakta altın görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir tabak altın görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın tabak görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tabak içinde altın görmek kime danışacağını bilemez olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada tabak görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta kıl görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada tabak seçmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek vefalı bir insan olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ela

Rüyamda altın renginde tabak ve kaşık ta dondurma yediğimi gördüm

Niyazi

Ruyamda 3adet altın tabak buldum ve aldım