Rüyada bavulu alıp gitmek

Rüyada bavulu alıp gitmek saadete ereceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, insanları sakinleştireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bavulu alıp gitmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bavulu alıp gitmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bavulunu alıp gitmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada bavulla giden birini görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bavulla bir yere gitmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işarettir.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bavulla gitmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada telefon almaya gitmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada halı almaya gitmek hayata karşı cesaretleneceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments