Rüyada şehre gitmek

Rüyada şehre gitmek üzüntülerinin son bulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehre gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada şehre gitmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilmediği bir şehre gitmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada ağrı şehrine gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada uzak şehre gitmek büyük bir kazanç elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada mısır şehrine gitmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments