Rüyada sazlıkta yürümek

Rüyada sazlıkta yürümek geleceğinin de çok parlak olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sazlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada sazlıkta yürümek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sazın kırıldığını görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saz çalmak ve türkü söylemek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada saz çalınmasını görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sazlıkta yüzmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada saz satın almak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saz çalanı görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saz teli koparmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments