Rüyada saz çalınmasını görmek

Rüyada saz çalınmasını görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, acı veren kazalara, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada saz çalınmasını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Rüyada saz çalıp türkü söylemek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada saz çalınmasını görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saz kırıldığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada saz dinlemek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Rüyada saz çalmaya çalışmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde saz çalmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Rüyada sazın kırıldığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saz hediye almak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments