Rüyada savaştan korkmak

Rüyada savaştan korkmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, gelişeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaştan korkmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada savaşta korkmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada savaştan korkmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada savaş helikopteri görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalettir.

Rüyada savaş gitmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta bebek görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada savaşarak ölmek büyük bir ihanete uğranacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerlerin savaştığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments