Rüyada savaşa hazırlık yapmak

Rüyada savaşa hazırlık yapmak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, tartışma yaşayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş hazırlığı görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Rüyada depreme hazırlık yapmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada hazırlık yapmak mevkilerinin yüksek olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalet eder.

Rüyada misafire hazırlık yapmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments