Rüyada savaşta bebek görmek

Rüyada savaşta bebek görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta bebek gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Rüyada savaşta bebek görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada savaştığını görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta silah görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş askeri görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına inanılır.

Rüyada asker ve savaş görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments