Rüyada savaş gitmek

Rüyada savaş gitmek mal mülk edineceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş gitmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada asker olup savaşa gitmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada atla savaşa gitmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine inanılır.

Rüyada savaş gitmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta yanmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada kurtuluş savaşı görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine inanılır.

Rüyada savaş çatışma görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına inanılır.

Rüyada siyah savaş uçağı görmek sorunların kalmayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalet eder.

Rüyada savaşta adam öldürmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments